Tidligere nyheder

Her finder du de "gamle" nyheder fra vores tidligere hjemmeside. Det er ren nostalgi, men vi syntes at de skulle bevares

29. november 2012: Chakira afslutter stationsafprøvning i Frederiksværk med kåring i RDH og 10 i temperament.

6. Oktober 2013: Catwalk til kåring i Ringsted, hun blev kåret i DH og gik på fløjen iaf de 4-års og ældre springbetonede hopper.

6. Oktober 2013: Argentina og Coppola til eksteriørkåring i Ringsted. Begge kåret i DS men med fine beskrivelser. Vi havde desværre ikke mulighed for at tage dem ind og træne dem før et par dage inden, da stalden var i karantæne. Men de opførte sig fint, og vi havde alle en god tur.

28. September 2013: Chinatown er solgt til Lars Uggerby. Vi glæder os over, at han dér kan få muligheden for at vise hvilken stjerne der er gemt i ham. Vi ser frem til at følge ham.

15. Juli 2013: Emilie vinder sølv i mønstring ved Verdensmesterskaberne for Ungavlere.

23. Juni 2013: Emilie og Pretender debuterer i LA spring ved landsstævnet på Capacity med en flot 0-runde

11. April 2013: Emilie tager på påskeferie hos Lars Uggerby sammen med Pretender og Crescendo. De afslutter opholdet med et kursus med Michael Aabo. Det går så fint, at de får plads på bruttolandsholdet for juniorer.

6. Februar 2013: Amie afslutter stationsafprøvning og kåres i RDH.

3. Februar 2013: Emilie og Crescendo er til D-stævne i GLK. selvom de red 3 fine runder med kun 4 fejl ialt, gav det ingen sløjfer denne gang.

2. Februar 2013: Emilie og Pretender er til C-stævne i HRK og får sløjfe i LC spring. De starter også LB1 og får 4 fejl.

19. Januar 2013: Emilie og Pretender er til C-stævne i HIS og placerer sig som nr. 7 i LC

6. Januar 2013: Chinatown er til forbesigtigelse i Vallensbæk. Desværre havde han fået nakken under bommen i traileren og var slet ikke sig selv på banen. Da han kom hjem viste det sig at han at han havde taget mere skade end vi først havde troet. Heldigvis var han frisk igen efter en måned

17. September 2012: Emilie og Carpenter vinder FJORs klubmesterskab i dressur. Emilie bliver nr. 2 på Pretender e. Carpenter/Lord. Nr. 3 blev Lotte på Caruso e. Carpenter/Andante. Tillykke!

10. September 2012: Katja og Melody e. Carpenter/Maritza vinder FJORs klubmesterskab i spring. Katja bliver også nr. 2 på Anastacia e. Carpenter/Amulet. Tillykke!

27. August 2012: Chelsea er solgt til Jan Jørgensen i Kulhuse. Chelsea skal være Jans kommende springhest. Vi glæder os til at skrive om deres fremskridt på konkurrencebanerne.

18. Juli 2012: Emilie er rejst til Lars Uggerby i Randers for at dygtiggøre sig i ferien. Hun har taget Pretender og Crescendo med på turen.

8. Juli 2012: Emilie bliver nr. 3 ved DM for Ungavlere. Hun havde også Crescendo med for at deltage i Ung i DV championatet. De måtte desværre udgå om søndagen pga. et søm der strammede, men nåede at høste 9 i skridt, 8 i trav, 9 i galop og 9 i for kapacitet i springning ved lørdagens dressur og løsspringning.

8. Juli 2012: Sofie Fabricius og Cayenne vinder Ung i DV championatet på Vilhelmsborg. Tillykke!Det var et super flot program. Katja og Melody var også med og fik en god tur og fine karakterer.

3. Juli 2012: Så har vi kørt Chinatown til Axel i Tyskland, hvor han skal gøres klar til forbesigtigelsen i Holstenerforbundet. Det bliver lidt svært at følge hans fremskridt i hverdagen, så det er dejligt at Egon tager sig af den del.

2. Juli 2012: Celine er solgt til Mette og Mika Friis. Vi ønsker tillykke og alt godt i fremtiden til jer! Vi glæder og til at følge samarbejdet.

10. Juni: Emilie og Carpenter nåede deres mål for DM i spring for Children. De kom i finalen og placerede sig som nr. 12.

12. Maj 2012: Emilie og Carpenter tog et pusterum fra deres forberedelser til DM for children i spring, og debuterede i dressur ved FJOR´s stævne og vandtLA/MB. Også Carpenters afkom gjorde sig positivt bemærket ved stævnet, der havde mange startende. Melody og Katja Sørensen red 2 0-runder i sjøjfespringningen, og vandt LC dressur med 73,48%. I samme klasse gik Crescendo sin første stævnestart og blev nr. 2 med 70,87%! Pretender gik 2 0-runder i sløjfespring og blev nr. 3 i LA/MB dressur. -Dejligt at han er ved at være tilbage efter sin operation! Caruso og Loa deltog også ved stævnet i dressur, de fik pæne point, men ingen placeringer denne gang. Se alle stævnets resulater på www.fjor.dk27. April 2012: Lilo (Carpenter/Liroh) og Cayenne (Carpenter/Lady Lavall) er begge solgt til fam Fabricius i Vipperød. Vi ønsker tillykke og glæder os til at følge dem.

14. April 2012: Emilie og Carpenter debuterer i MB ved Ågerupgårds landsstævne.

13. April 2012: Emilie og Carpenter starter deres første landsstævne på Ågerupgård i LA.

6. April 2012: Emilie og Carpenter debuterer i LA ved SLR´s påskestævne med en 0-runde og kvalificerer sig til DM for Children.

25. Marts: Loa og Lotte vinder MB0 dressur ved MSR´s d-stævne. Tillykke!!

10. Marts2012: Heartcore er solgt til Hanell Dressage og Jan Brinck ved auktionen i Herning: Vi ønsker tillykke og glæder os til at følge ham ved næste års kåring på Flyinge!

10. Marts 2012: Heartcoret er kåret som springbetonet hingst ved hingstekåringen i Herning

Februar 2012: RDH Amulet kan nu kalde sig BRDH, da hun er blevet tildelt broncemadalje for sine konkurrencepræstationer.

8. Januar 2010: Heartcore er blevet udtaget til hingstekåringen i Herning.

Januar 2012: SRDH Maritza er solgt til Hanne Lademann, og skal avle nogle flere fantastiske dressurheste på Stutteri Gavnholt.

December 2011: Så blev det tid til at sige farvel til vore "Grand Old Lady" Lady Lavall, som i en alder af 21 måtte takke af. Hun vil blive savnet både i flokken og i stalden.

November 2011: Vi har aflivet Hot Shot xx, da hun var mæt af dage.

Oktober 2011: Diana er solgt til Jette Jönsson i Helsingør som forhåbentlig får avlet nogle fantastiske springheste på hende. Vi ønsker Jette held og lykke med hende.

1-2. oktober 2011: Pretender og Emilie vinder FJOR´s klubmesterksab i spring, og bliver nr. 2 i Klubmesterskabet i dressur! De vinder også LB dressur og en sløjfe mere i spring. Katja og Anastacia er også med, og ligesom Emilie og Pretender rider de i alt 4 fejlfrie runder i spring.

22. juni 2011: Katja og Anastacia debuterer i sløjfespring på HHR. Det bliver til sløjfe i både 60 og 70 cm. Emilie og Pretender var også med. De startede 80 og 90 cm og fik en sløjfe i 90.

13.juni 2011: Emilie og Pretender starter pinse-sløjfespring på HES. De fik sløjfe i både 70 og 80 cm.

12. juni 2011: California er solgt til Lene Sørensen. Vi ønsker Lene alt mulig held og lykke med hende. California skal blive på Mademosegaard.

1. maj 2011: Pretender og Emilie tager igen til HHR, denne gang i sløjfespring. Det bliver til 2 sløjfer, selvom det er første gang de starter ude i spring.

30. april 2011: Pretender og Emilie starter dressur i HornsHerreds Rideklub. I LB2 bliver det til en 3. plads, og i LA2 som de starter for første gang bliver det også til en 3. plads

18. april 2011: Cayenne (Carpenter/Lavallo) er rejst til Lars Uggerby i Randers for at blive uddannet i springning. Vi håber at hun kan gøre sin helbror Carpendale kunsten efter og få super karakterer :0)

26. Marts 2011: Pretender og Emilie har været i Hvalsø og startet LB1 og blevet 1. uplac.med 63,33% og LB3. som de vandt med 69,23%! Loa og Lotte ville ikke stå tilbage for de "små", så de vandt LA4 med 70,88%!

Marts 2011: Melody (Carpenter/Diamant) er solgt til Katja Stanley Sørensen. Så nu har hun både en af dressurlinien (e. SRDH Maritza) og springlinien (e. RHD Amulet) et par stærke kort til de næste mange års stævner. Tillykke og held og lykke!

Februar 2011: Anastacia (Carpenter/Diamant) er solgt til Katja Stanley Sørensen. De skal ud og ride en masse stævner sammen. Vi ønsker Katja tillykke, og glæder os til at følge deres resultater.

Januar 2011: Pretender og Emilie drager igen til Midtsjælland, denne gang i LC3 og LB1. De vinder begge klasser med hhv. 68,8% og 65,2%.

Oktober 2010: Pretender og Emilie debuterer i LC3 i Midtsjællands Rideklub, og vinder den med 69,2%

Oktober 2010: Emilie og Pretender debuterer i spring med at placere sig som nr. 2 i FJOR´s klubmesterskab.

Oktober 2010: Caruso og Lotte vinder LC2 og vinder også klubmesterskabet! Pretender og Emilie vinder den anden LC2 med 71,3% og bliver nr. 3 i klubmesterskabet i dressur. Tillykke til jer begge!

September 2010: Pretender (Carpenter/Lord)og Emilie er på Falken til deres første udestævne i dressur og vinder LC2 med 70,4%. Caruso(Carpenter/Akinos) og Lotte er også med, og de bliver nr. 3 med 65,6%. Tillykke!

September 2010: Lady Pleasure er blevet kåret i Holstener Forbundet, og Chinatown deltog i deres følskue. Han var 1 point fra at blive præmieføl!

September 2010: Caruso og Lotte deltog ved 4-års championatet i dressur i Vallensbæk, og han opførte sig eksemplarisk og tog virakken i sædvanlig overlegen stil! De fik en rigtig god kritik, men desværre ikke helt point nok til af gå videre.

August 2010: Følskue i Vallensbæk med Ametyst (f. Carpenter m. Amulet) som blev 2. i finalen om bedste springbetonede hoppeføl og reserve til eliteskuet på Vilhelmsborg! Chakira (f.Carpenter m. Andante)og Carlight (f. Carpenter m Lady L) var også med, og de fik begge flotte karakterer med bl.a. 8 i helhed!

Januar 2010: Cairo ( f. Capri mf. Champion du Lys) er solgt til Lene Sørensen. Vi ønsker Lene tillykke, og alt mulig held og lykke i fremtiden. Cairo skal blive på Mademosegaard for at blive redet til.

November: Chippendale (f. Carpenter, mf Diamant) er solgt til Lotte Petersen. Heldigvis bliver han på Mademosegaard, så vi kan følge hans videre udvikling. Vi ønsker Lotte tillykke med sit 3. Carpenter afkom, vi glæder os til at se hvor langt talentet rækker!

Oktober: Happy Valley er solgt til Birthe Sørensen, stutteri Tagegaard. Hun skal primært vare ridehest til Katja, men er også drægtig med Carpenter og har termin i juni. Vi ønsker tillykke og god vind fremover.

29. september: Pretender er rejst "hjemmefra" til Lars Uggerby i Randers for at begynde sin uddannelse som det han egentlig er avlet til; springning. Vi glæder os til at følge ham!

27. september: Pretender (f. Carpenter mf Lord) høster ikke mindre end 3 placeringer ved sit første stævne: 3. og 1. plads i LC2 samt 2. plads i FJORs klubmesterskab i dressur!

26. september: Caramia (f. Carpenter mf Herbsturm) vinder også i år et klubmesterskab i FJOR med Natasha! Denne gang i spring.

September: Gonan Slot (f. Carpenter mf. Limelight) forsætter sin flotte stil fra de danske springchampionater. Han mangler nu kun en runde for af have kvalificeret sig til finalen for 6-års springheste i USA.

15. august: Heartcore (f. Heartbeat mf. For Pleasure), Celine (f. Carpenter mf. Akinos) og Amie (f. Carpenter mf. Diamant) har været til følskue. Alle tre med flotte bedømmelser og alle med 8 i helhed.

Forår 2009: Gonan Slot (f. Carpenter mf. Limelight) vinder af kval. til springchampionaterne som både 4 og 5-års er ligeledes solgt til USA. Han var i DK ejet af avleren Poul Sørensen og berider Lars Uggerby, og blev redet af Karen Rohde, nykåret dansk mester i springning for beriderelever.

24. november: Vi har hørt fra Stald Mak at Carpendale er solg til USA, hvor de er meget glade for ham og han har det godt.

27. september: Caramia (f. Carpenter mf. Herbsturm) vinder FJORs klubmesterskab i dressur med sin ejer Natasha McVeigh på ryggen. Nr. 2 blev Loa ( f. Carpenter mf. Limaro) med Lotte Petersen.

9. august: Carpendale (f. Carpenter mf. Lavallo) har vundet kval. til finalen i springchampionaterne i Tørring med landets næsthøjeste gennemsnit, og som den eneste 4-års fået et 10-tal! Det var for kapacitet!

27. juli: Celebration (f. Carpenter mf. Akinos) har været til følskue i reg.1, og vundet titlen som "bedste dressurbetonede hingsteføl", med bl.a. 9 i helhed;

27. juli: Argentina (f. Capri mf. Diamant) var til følskue i reg 1, og kom i finalen om "bedste springbetonede føl", og blev nr. 2.

27. juli: California (f. Capri mf. Carpenter) og Chippendale (f. Carpenter mf. Diamant) var også til følskue i reg. 1, de fik begge 8 i helhed.

28. juni: Czenia Gammelvang (f. Carpenter mf. Schwadroneur) har i Ballerup kvalificeret sig til semifinaleni Dressurchampionatet for 5-års i Holte d. 27-28 september.